LINGERIE? DE FINESSE VAN HET VROUW ZIJN. OOK VOOR DE MODERNE MAN!

Als ik als man een beha aan trek en ik kijk in de spiegel val ik bijna bewusteloos. Wat zien ik?

De tepels steken er nagelvast door heen als een paar roestige spijkers door een vermolmde plank…dat kun je zo hebben als je als AOW-er met een BeHa Hobby het leven door stuitert op volle kracht!

Of het abnormaal is?

Welnéé! Tallozen uit veel miljoenen mannen dragen dameslingerie met grote vreugde en jubelen het uit.

Net als onze kunstartiest Fred van der Wal. Parodie of persiflage? Wie het weet mag het niet zeggen…

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing

Voor mij is lingerie dragen als man een finesse van het vrouwelijk zijn. Yin en Yang zitten dan lekker in elkaar. Gans de dag loop ik rond met fijne lingerie die bestaat uit een corsetje met nylons aan de jarre telles vast gehecht bij voorkeur zwarte naadnylons van 15 denier die ik bij het wandelen regelmatig controleer of de naden mooi recht zijn…nu en dan kan het gebeuren dat een jarretel met een knal los schiet, geen probleem, dan even rokje naar boven op groden rond het middel en opnieuw vast ge hecht of ik krijg ook wel eens in een bos hulp voor de gulp van een willige begripvolle heer…daarbij ook nog een zwart zijden slipje, onderjurkje en het rokje en kanten bloesje…moet niet vertellen hoe heerlijk dit aanvoelt om vrouw te zijn, we vergeten natuurlijk niet die Meesteresse laarzen en pruik, wat make-up en Magdalena, de moeder der smarten van het Heilige Hart mag er wezen…

Jà eene chte bejaarde Lingerie-girl ben ik, dat doe ik ook onder mijn driedelige streepjes grijze pak en ik vind dat ook een gezellige lekkere ervaring en gevoel.

Soms zelf een volledig groot korsetje, mmmm njammienjammie smak smak smikkelsmek…

Het is ’s avonds, voor het naar huis gaan, wel even een omkleed scène in het toilet hier maar ik heb het er graag voor over.

Lingerie dragen is fijn vrouwelijk en hou daarvan eveneens met de nylons;

Doch ik ben bepaald niet dringend op zoek naar grootmoeders corset met of zonder borsten, met baleinen en rijgkoorden en eventueel jarretelles, veel t veel werk, dat laat ik aan andere liefhebbers over.

De cups? Ze mogen oud en origineel zijn. Afgeragd is geen enkele punt. Zweetkringen.

Inteviewer: Ben benieuwd hoe je het je vriendin verteld hebt. Draag je die lingerie ook in bed?

Ze heeft het liever niet als we ergens naar toe gaan of als ik weg ga naar de sportclub of naar een familie etentje.

In bed draag ik vaak jarretels (met minstens 6 metalen jarretels) en lekkere zachten kousen, zwarte nylons van 15 denier .

Ook nog wel eens een zachte doorschijnende peignoir/negligee/babydoll erover heen of een lange, zwarte onderjurk over mijn hete kurk.

Mijn heerlijke vriendin vindt het helemaal niet erg dat ik lingerie draag. Zij koopt het zelfs voor mij, legt het voor mij klaar, als ik het aan heb maakt zij mij op.

Daarna kleed ik mij verder aan rok met een mooie blouse of een jurk en mooie hoge hakken. Wij beleven er samen veel plezier aan, het is voor ons ook erg makkelijk mijn vriendin heeft dezelfde maten als ik, dames maat 42, bh 80 C, schoenen maat 42. Lingerie is van zijde of nylon wordt meestal gekocht bij Hunkmöller.

Kousen altijd met jarretels of hold-ups. Ook draag ik wel een lingerie onder mijn gewone kleding, mijn vriendin wil het altijd weten en kijkt er dan naar en dan zegt zij dikwijls, wat mooi!!

Lingerie draag ik nu al meer dan 60 jaar dagelijks. maak onderscheid tussen werk behas als ik als kunstenaar achter de ezel sta en voor het weekend. Voor het werk zijn het meestal goedkope of oude behas van mijn vriendin. Voor de fijne lingerie draag ik van alle merken.

Ietwat voorgevormd en in de zomer ook gewoon onder een t shirt. Dan zie je de schouderbandjes en mijn gewelfde mannenborsten ook wel eens in de bosjes van het Amsterdamse Bos als ik plotseling tevoorschijn spring op mijn pumps en dat is een lekker gevoel. Laatst is nog een bejaarde achter zijn rollator er in gebleven toen hij mij tevoorschijn zag komen. Het zal wel weer een SGP lid geweest zijn, die kunnen niks hebben. Mijn collegas kijken wel een in de laden van een grafiek kast in mijn atelier en vind dan dat ik meer heb dan zij om aan mijn lijer te gieten Ha Ha Ha dat is ook zo.

Ik ben zelf 72 jaar en tob nog steeds omdat ik niet in de zomermaanden in dameslingerie op elk moment van de dag de tram in mag als man (maar doe het toch ) niet stiekem maar openlijk en ik zeg als Bewuste Beha Borst Baanbreker gewoon doen wat je fijn vind draag de lingerie of de mini jupe die je wil en voel je fijn stop het niet weg leer ervan werk er mee, let it all hang out DOENNNN HOORRRRRR! HOERRRRRR die ik ben! Ik kan het wel van de dagen schreeuwen hoe ik in elkaar steek.

Ik draag graag lingerie, maar dan wel graag onder dameskleding!

Het gaat mij om het vrouwelijke totaalbeeld.

Glanzende nylons onder een kort rokje, op hoge hakken. Dat werk. Lingerie hoort daar voor mij helemaal bij, het liefst NIET van de romantische soort met bloemetjes, wel met kant. Of een lekkere strakke zwarte, kanten string met bijpas-sende BH.

Het windt mij altijd op om mijn string door mijn panty heen te zien, wanneer ik voor de spiegel zit en mijn benen een beetje wijd doe want dan heb ik echt Villa Schoonzicht. Of ik doe de bovenste knoopjes van mijn blouse los,om recht op de kanten bovenkant van mijn BH te kunnen kijken. Het zijn voor mij echt de kleine dingen die het doen, die het doen, het zijn de kleine dingen die het ‘m doen!

Voor mij is het gewoon heel normaal. Draag elke dag dames ondergoed onder mijn mannen kleding. Ook in mijn atelier en als ik vrij ben draag ik ook een BH.

Soms zonder, maar meestal met vulling.

Mijn teennagels zijn altijd mooi gelakt. Mijn vriendin weet niet anders.

En ’s nachts? Een nachtjapon. In het weekend overdag een mini-jupe. Boven alles geniet van het leven want het duurt maar even!

Het grootste genoegen beleef ik aan lingerie gereed leggen, de nylons kunnen bekijken en strelen, de gepaste beha van de dag aandoen die vriendinnen van mijn dochters mij schonken en kan die dragen zonder siliconen borsten omdat ik al stevig borstvorm heb, de tepels steken er zo door heen als een paar roestige spijkers. Dat zegt toch echt wel genoeg.

Dan alles aandoen voor de spiegel en zo de dag doorbrengen met vrouw te zijn. Zojuist even een mooi pantybroekje gehad, zodat alles goed vrouwelijk glad zit tussen de benen…en genieten maar van al dat mooi lingerie en vrouwen kledij, Magdalena voelt zich goed en maakt een paar dozijn sellefies…

Ik draag al jaren lingerie onder mijn kleding. Ongeveer sinds mijn twaalfde. Eerst alleen nylons, later ook slipjes. Tegenwoordig veel strings, kanten hemdjes en Behas bij de vleet als ik uit vissen ga naar andermans/andervrouws intiem.

Ik wil nog wel een keer wat verder gaan. Ik voel me er lekker vrouwelijk bij in deze mannenwereld. Geeft me een beetje balans alhoewel de ene weegschaal soms door slaat naar de andere kant zodat ik weer een paar gewichtjes aan mijn tepelklemmen moet bevestigen om alles in evenwicht te krijgen.

Ieder moet zelf zijn invulling aan zijn passie en leven geven. Heb ik gedaan en dat heeft me heel wat gekost maar ik heb er wel een stuk lingerie vrijheid voor terug gekregen.

Doe vooral je ding!

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing.

Ik heb ook het geluk dat m’n vriendin het geen probleem vindt dat ik nylons en hakken draag. Ik word er wel enorm ‘sletterig en hoerig van en ga op de beftoer.

Hoe heb jij dat, lezer/lezeres? Hebben jullie mooie benen? Lik dan gauw mijn schenen!

Nu eens iets nieuws gekocht en geprobeerd, nl. 22 kleuren- paren nylons van een lage dernier die volledig je benen bedekt, een hel rode en hel blauwe koeleuren, met aangepast rood rokje, rode pumps en gekleurd bloesje even voor de spiegel paraderen.

Me aan mijn buurvrouw getoond die net weer uit het leipespeis komt en wat corrigeerde en vond dat er een rode riem in de lendenen dienden te komen om de zaak lekker op te strakken, zo gezegd zo gedaan. Daarbij draag ik graag zwarte of beige nylons met kanten boord, enkel al het aandoen hiervan schenkt me een vrouwelijk genoegen en beleef dan zo den dag omdat ik als AOW-er toch de hele dag geen reet te doen heb. Bij mijn nylons hoort reveneens lingerie van hetzelfde kleur…

Wie draagt eveneens graag nylons als opgeiler? Vragen komen op je af.

Welke beha moest ik nu weer eens uit de linnenkast vandaag pakken als behahaha dragende behaha berenman?

(wordt vervolgd)

Share this: