Nog niet zo lang geleden kwam ik bij het zappen aan het eind van de avond op de televisie bij een van de Duitse zenders zomaar terecht in een bepaald openhartig programma…

november 6, 2020

ONDERDANIG WIL IK ZIJN!

Het enige geluk ligt in de slavernij. The chain gang! Boeien. Zwepen. Bondage. Onderdanig wil ik zijn, onderdanig zal ik blijven…mijn enige geluk ligt in de slavernij, wie denkt er anders over, behalve als je dominant bent!

Zoals bekend zijn er onder de mannen meer onderdanigen dan dominanten.

Nog niet zo lang geleden kwam ik bij het zappen aan het eind van de avond op de televisie bij een van de Duitse zenders zomaar terecht in een bepaald openhartig programma over SM, waarbij zo ongeveer alles getoond werd wat men zich hier bij kan voorstellen, dus dat was de rooie-oortjes-smul-smul-lekka-lekka editie van hebbikjou daar.

Het zwarte leer, de maskers, de blinddoeken, de zwiepende zwepen, rammelende kettingen, tantaliserende touwen, beperkende boeien, tantaliserende tepelklem-men, naalden, klysma apparatuur, rood gloeiende brandijzers, chroomstalen glimmende eendenbekken voor intern onderzoek, tongtrekkers, balzak parachutes, al of niet afsluitbare peniskooien, elektrofolter benodigdheden, dildos, buttpluggen, vibrators, kaarsvet, tangetjes, gewichten om aan tepels of ballen te bevestigen, rubber pakken, takelmateriaal, pijnbanken, marteltafels en zelfs een klein chirurgenmes voor de bekende scarificatie technieken kwamen allemaal in actie.

Mannen en vrouwen spraken openhartig en enthousiast over de manier waarop ze met hun heel specifieke seksuele geaardheid omgingen.

Als liefhebber van het genre afdeling harde aanpak zat auteur dezes met een kaars van hebbikjoudaar en met een paar hoogrode konen kwijlend van anticipatie en hete lusten er naar te kijken.  Ik beefde bijkans van opwinding. Opwellende extase. Vlinders in mijn darmen, vlammen door mijn lul. Opgehitst tot in mijn ballen. Ik stond erbij en keek er naar! Waar moest dit naar toe?

Mijn sterke brillenglazen ter dikte van colaflesbodems besloegen door mijn uit-gestraalde hitte en het opwalmende derde okselzweet! Gassen en weg wezen.

Het was een en al vlugzout op de huid van deze guit met alles uit behalve zijn opengewerkte beha, tangaslipje, jarretelgordel, nylons, pumps maat 42 en een lange zwarte onderjurk met kant afgewerkt.

Nee, ik voelde mij als SM plurk zelf helemaal geen jurk met mijn augurk, die een driehoekige enkeldakstent projecteerde in mijn ragfijne onderjurk. Dat heb ik nou altijd als ik naar pornootjes zit te loeren en loensend van geiligheid nogal eens mis grijp als ik mijn enige en waarachtige lustvriendin bij d’r gevoelige pijnpun-ten wil pakken onder het genot van een goeie Bordeaux en een knaap van een stick ter grootte van een conifeer in mijn gulzige ongeschoren artiestenbakkes met de zwaar bemoste afgebrokkelde tanden en die eeuwige geile grijns op zijn gezicht als hij voor dominant kutspek gaat. En een lucht die er allemaal van af slaat. Niet te kort !

Wat vooral opviel, was de liefdevolle manier waarop deze mensen in dat TV programma met elkaar om gingen, hoewel pijn en sex in combinatie toch een essentiële rol in hun opwindende relatie speelde.

En toch, een van de masochistische vrouwen die in dit programma uitgebreid aan het woord kwamen, besloot tenslotte haar Dominus te verlaten, omdat hij haar le-ven in alle opzichten, dus niet alleen seksueel, wilde domineren. En dat was haar als jonge zelfbewuste vrouw uiteindelijk toch teveel van het goede.

Smaken verschillen, want ik zocht als hypergevoelige kunstenaar al vanaf mijn zestiende levensjaar juist de domina/dominus die wel mijn hele leven domineerde en alles tot in de kleinste details beheerst, dus pijnkoningen en pijnkoninginnen maak je borsten maar nat want hier is de perfekte lustslaaf vol levenslust.

Op zich was het al opmerkelijk dàt deze vrouw zo op de voorgrond kon treden want om de een of andere reden zijn masochistische mannen een veel meer geaccepteerd fenomeen dan vrouwen met dezelfde gevoelens van onderwerping. In feite heeft het feminisme ervoor gezorgd dat deze groep vrouwen het nog moeilijker heeft dan vroeger om voor hun masochisme uit te komen, want onderdanigheid bij vrouwen mag in feite niet meer, maar bij mannen wordt het helemaal gezien als een mietjes cultuur.

Share this: